Αρχική
Η Μπαρμπαρή Μαρία MD, MSc, PhD είναι Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Αιγάλεω. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών, ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου του Τορίνο. Ακόμα, είναι εξειδικευμένη στο σακχαρώδη διαβήτη, στο θυρεοειδή, στην οστεοπόρωση, στην παχυσαρκία και στο μεταβολισμό και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην εφηβική ενδοκρινολογία, στη γυναικεία αναπαραγωγή, στις διαταραχές παραθυρεοειδών και ασβεστίου και στις διαταραχές υπόφυσης. Τέλος, αποτελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και συμμετέχει σε ελληνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτηση τον κλάδο της.
ενδοκρινολογος αιγαλεω, ενδοκρινολογος, endokrinologos aigaleo, ενδοκρινολογος αθήνα
442
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-442,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Μπαρμπαρή Μαρία – Πατσή

Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος MD, MSc, PhD

μπαρμπαρή μαρία

H ιατρός, διαθέτει την πείρα και την εξειδίκευση για την πλήρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των ενδοκρινολογικών θεμάτων. Με γνώση του αντικειμένου και συνεχή ενημέρωση για επιστημονικά θέματα η ιατρός προσφέρει συμβουλές με διακριτικότητα και κατανόηση. Στο ιατρείο της θα λάβετε εξατομικευμένη προσέγγιση όσον αφορά την διάγνωση και την θεραπεία, με προσήλωση στην ειλικρίνεια και στις Αρχές της Ιατρικής.

 

Η ιατρός εξειδικεύεται στος παρακάτω τομείς:

  • Σακχαρώδης διαβήτης
  • Θυρεοειδής
  • Οστεοπόρωση
  • Παχυσαρκία – μεταβολισμός

Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Οι αξιολογήσεις προέρχονται από το Doctoranytime.

Ποσοστό ικανοποίησης0%

Γράψτε μια κριτική…

Σακχαρώδης διαβήτης

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι η διαταραχή του μεταβολισμού των υδατανθράκων που έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του σακχάρου στο αίμα.

Θυρεοειδής

Ο θυρεοειδής είναι ο μεγαλύτερος ενδοκρινικός μας αδένας και παράγει τις ορμόνες Τ3-Τ4, οι οποίες ελέγχουν την ενέργειας από τις τροφές και το στρες.

Οστεοπόρωση

Είναι νόσημα που χαρακτηρίζεται από μείωση της οστικής πυκνότητας και διαταραχή της μικροαρχιτεκτονικής των οστών.

Παχυσαρκία - Μεταβολισμός

Tο μεταβολικό σύνδρομο αποτελείται από τον συνδυασμό κλινικών και βιοχημικών ανωμαλιών όπου περιλαμβάνεται η κοιλιακή παχυσαρκία

Δυσλιπιδαιμία

Η δυσλιπιδαιμία είναι η παθολογική διαταραχή των λιπιδίων στο αίμα. Τα λιπίδια αποτελούνται από τα τριγλυκερίδια

Εφηβική Ενδοκρινολογία

Η εφηβεία είναι μια περίοδος έντονων ορμονικών αλλαγών τόσο για τα κορίτσια όσο και για τα αγόρια. Οι συχνότερες διαταραχές εμφανίζονται στα κορίτσια.

Ενδοκρινολογία κύησης

Η ενδοκρινολογία κύησης περιλαμβάνει ενδοκρινικές και μεταβολικές αλλαγές που προκύπτουν στην μονάδα που συνδέει τη μητέρα με το έμβρυο.

Yπόφυση

Η υπόφυση είναι ένας μεγάλης σημασίας ενδοκρινής αδένας, που βρίσκεται στη βάση του εγκεφάλου, πίσω από τη μύτη και στο ύψος των ματιών.

Eπινεφρίδια

Τα επινεφρίδια, είναι δύο μικροί ενδοκρινείς αδένες ακριβώς πάνω από τους νεφρούς που παράγουν πολύ σημαντικές ορμόνες.

Διαταραχές Μεταβολισμού Ασβεστίου

Οι παραθυρεοειδείς είναι τέσσερις αδένες του τραχήλου όπισθεν του θυρεοειδούς αδένα σε μέγεθος φακής που ρυθμίζουν τον μεταβολισμό του ασβεστίου στον οργανισμό.

Διαταραχές Ανάπτυξης

Η πρόωρη ή καθυστερημένη ανάπτυξη είναι φλέγον ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα τους γονείς κατά την παιδική ηλικία.

Διαταραχές Μεταβολισμού Βιταμινών

Η υποβιταμίνωση D3 και Β12 είναι ιδιαίτερα συχνή στις μέρες μας. Η βιταμίνη D3 παράγεται στο δέρμα υπό τη δράση της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας.

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Μπαρμπαρή Μαρία MD, MSc, PhD είναι Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Αιγάλεω. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών, ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου του Τορίνο. Ακόμα, είναι εξειδικευμένη στο σακχαρώδη διαβήτη, στο θυρεοειδή, στην οστεοπόρωση, στην παχυσαρκία και στο μεταβολισμό και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην εφηβική ενδοκρινολογία, στη γυναικεία αναπαραγωγή, στις διαταραχές παραθυρεοειδών και ασβεστίου και στις διαταραχές υπόφυσης. Τέλος, αποτελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και συμμετέχει σε ελληνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτηση τον κλάδο της.

Κάλεσε στο 2130414016 για ραντεβού

Αρθρογραφία

Οστεοπόρωση: Το συχνότερο μεταβολικό νόσημα των οστών

endikrinologos-aigaleo7

Η οστεοπόρωση αποτελεί πλέον το συχνότερο μεταβολικό νόσημα των οστών και χαρακτηρίζεται από ελαττωμένη οστική πυκνότητα και από διαταραχή της μικροαρχιτεκτονικής του οστίτη ιστού με αποτέλεσμα την αύξηση του καταγματικού κινδύνου.

 

Διαβάστε περισσότερα

Σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2

The word type 2 diabetes against phone on healthy persons desk

Οι  κυριότερες μορφές με τις οποίες εμφανίζεται ο σακχαρώδης διαβήτης είναι ο τύπος 1 και ο τύπου 2. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τύποι διαβήτη λιγότερο συχνοί όπως και ο Σακχαρώδης Διαβήτης Κύησης που αποτελεί από μόνος του ξεχωριστή κατηγορία.

 

Διαβάστε περισσότερα

Οζώδης βρογχοκήλη θυρεοειδούς αδένα

endikrinologos-aigaleo9

Ο  θυρεοειδής είναι ένας καφεοειδής-κοκκινωπός και αγγειοβριθής αδένας που βρίσκεται στην πρόσθια κάτω τραχηλική  επιφάνεια. Έχει σχήμα «πεταλούδας» και αποτελείται από δυο πλάγιους λοβούς ύψους 5-6 εκ. που ενώνονται με έναν ενδιάμεσο ισθμό.

 

Διαβάστε περισσότερα

9

Θεραπείες

12

Χρόνια Εμπειρίας

170

Συστάσεις Ασθενών

3900

Ασθενείς

Στο Ιατρείο

Στο ιατρείο θα λάβετε εξατομικευμένη προσέγγιση όσον αφορά την πρόληψη την διάγνωση και την θεραπεία, με προσήλωση στην ειλικρίνεια και στις Αρχές της Ιατρικής.

qode-np-item
1

ΕΞΕΤΑΣΗ

qode-np-item
2

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

qode-np-item
3

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

qode-np-item
4

ΘΕΡΑΠΕΙΑ