Ιατρείο
373
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-373,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ιατρείο

Ιατρείο

Στο ιατρείο της Ενδοκρινολόγου – Διαβητολόγου Μαρίας Μπαρμπαρή στο Αιγάλεω παρέχονται υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά-επεμβατικά μέσα και προσφέρονται σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις.

 

Το Ιατρείο προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε απορία που πρόκειται για το σώμα και την υγεία σας!!!

 

Η κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα, ώστε κάθε επίσκεψη των ασθενών μας, να είναι ευχάριστη.

 

Τέλος η ιατρός εξυπηρετεί με επισκέψεις κατ’ οίκον όλη την ευρύτερη περιοχή και είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΥ.

Συνέδρια

H ιατρός υπηρετεί την ειδικότητα με ευσυνειδησία και ιατρική συνέπεια. Έχει αναπτύξει με τους ασθενείς της σχέσεις εμπιστοσύνης που είναι απόρροια της αναγνώρισης της αξίας της επιστημονικής της κατάρτισης, μα πάνω από όλα της ανθρώπινης προσέγγισης της.

 

Τέλος, αποτελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και συμμετέχει σε ελληνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτηση τον κλάδο της.

Skip to content